Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Skellefteå AIK Friidrott

Inbjudan till Skelleftespelen klar
2020-07-10 07:04
Skelleftespelen blir av även i år, . Vi har dock tvingats införa en del restriktioner för att minska smittspridningen av Covid-19. Mer information finns att läsa på inbjudan som ni hittar HÄR
Anmälan till höstens friidrottskola i Florahallen öppen!
2020-07-03 10:55
Bild från den nya friidrottsarenan Florahallen
Det är dags att börja söka in till höstens friidrottsskola som i år kommer äga rum i våran helt nybyggda hall Florahallen. Florahallen är en hall anpassad för att kunna ta hand om tävlingar på nationell nivå och ytan är väldigt mycket större än i våran tidigare friidrottshall. Det gör att möjligheterna till bra och roligt friidrottande är bättre i den nya hallen. Friidrtottskolan är öppen för de födda 2013 eller tidigare!

Film från nya hallen hittar ni HÄR

Är ert barn intresserat av att vara med och friidrotta i våran nya hall så gör ni en anmälan HÄR

Mer information och vanliga frågor och svar hittar ni HÄR

För att vi ska kunna genomföra friidrottsskolan är vi alltid i behov av nya föräldraledare. Skulle du kunna tänka dig att ställa upp och vara ledare för en av världens roligaste idrotter. Går det bra att kontakta oss på info@aikfriidrott.com, har du frågor innan du anmäler dig går det även bra att maila frågorna dit.

Kostnaden är i år oförändrad och ligger på 900kr/termin för Friidrottsskolan och 1300kr/termin för träningsgrupperna.

Har ni några frågor går det bra att maila till info@aikfriidrott.com, under sommaren kan det ta något längre tid att få svar pga semester. Telefonen ligger nere fram till mitten av Augusti då vi håller på att flytta in till nya hallen.
PRK2 tävlingen är nu full och inga nya anmälningar tas emot!
2020-07-01 11:54
Vi kommer inte längre ta emot några nya anmälningar till PRK2 den 7:e Juli då vi har nåt taket för max antal deltagare.

Vi hoppas alla respekterar detta och att det inte blir några diskussioner på plats.

PRK Sommaren 2020
2020-06-12 09:23
Restriktionerna för tävlingar har börjat lossa lite och vi kan äntligen starta upp våran tävlingssäsong.

Vi kommer ha våran första PRK tävling på tisdag den 16/6, dock kommer det fortfarande råda vissa restriktioner och vi kommer t.ex. inte kunna ta emot hur många anmälningar som helst.

Våra egna deltagare kommer tävla gratis, tävlande från andra klubbar betalar 60kr för deltagande. Viktigt att tänka på är att det inte är säkert man kan vara med i alla grenar, vi har bokat arenan en viss tid och kommer anpassa tidsprogrammet efter det och antalet anmälda. betalning för andra klubbar görs via swish till 123 671 33 33 

Skriv PRK och namn på deltagare

mer om PRK och inbjudan kan ni hitta här 
Vårens friidrottsskola är avslutad
2020-06-03 08:56
Torsdagsgruppen för barn födda 2011-12 körde en egen avslutning på Norrvalla
Vårens Friidrottsskola är avslutad och även om vi inte kunde ha någon gemensam avslutning för alla grupper i år, så var det en del grupper som valde att göra en egen avslutning. På bilden ser ni Torsdagsgruppen födda 2011-12 som tillsammans körde en massa roliga avslutningslekar och fikade på Norrvalla.

Ett stort tack till alla som ställt upp som ledare under våren, och vi hoppas att många både ledare och barn vill fortsätta till hösten i våran nya hall.
Kansliet och telefonin stängd.
2020-05-29 10:49
Som många vet så flyttar vi till Florahallen till hösten.  Kontraktet på vårat nuvarande kansli löper dock ut på söndag. Det innebär att det under sommaren inte kommer finnas något kansli att besöka, eller att kontakta via telefon.

Har ni frågor till oss under sommaren så kan ni istället maila till info@aikfriidrott.com så besvarar vi era frågor så fort vi kan.

Telefonin väntas vara igång igen någon gång i mitten av Augusti.

Vill även passa på att tacka alla som hjälpt till att flytta och städa, utan hjälp hade vi haft svårt att klara av den här flytten.

För er som har en nyckel till kansliet vill vi påminna att det är dags att lämna tillbaka den. Nyckeln ska lämnas på kansliet, på bardisken med en lapp så vi vet vems nyckel det är. Nycklarna kommer hämtas på måndag morgon så nycklarna behöver lämnas senast söndag!

OBS! ingen träning får ske i kombihallen efter söndag 31:a maj
Nyheter från våra grupper
PRK, 07/07 11:48 
PRK, 16/06 11:16 
Broarna runt, 02/06 21:30 
Sommarfriidrottskolan, 27/05 07:58 
 
Vi stödjer SKellefteå AIK