SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skellefteå AIK Friidrott

Bauis mini friidrottsskola

För barn födda 2013-2015 kommer vi samtidigt som Floraspelen köra Bauis mini friidrottsskola.

Anmälan till Bauis kan ni göra HÄR

 

Anmälan kostar 100kr för alla, även de som är med i vår egen förening för det får man ha kul med friidrott, ett diplom, svettband och en fikapåse.

Anmälningsavgiften swishas till 1236713333 märk swishen mini bauis, ta ett screenshot på betalningen och maila info@aikfriidrott.com och meddela vem betalningen avser.

Fullständig inbjudan hittar ni HÄR

Floraspelen 2022 8-9 Januari

Nu är det äntligen dags för den första tävlingen att äga rum i Florahallen. Efter ett år där det mesta blivit inställt, så även inomhussäsongen för oss friidrottare. Är det äntligen dags att få börja tävla inomhus igen!

Passa på att komma hit och tävla och känna på banorna i vår nya hall som även kommer stå värd för IJSM+IUSM17 den 5-6 mars.

Utöver tävlande så har vi äntligen möjlighet att ta emot publik igen så alla som vill komma och heja fram våra duktiga aktiva är varmt välkomna den 8-9 Januari. Det kommer även finnas en del aktiviteter på sidan om tävlingen för de som är där och tittar.

Fullständig inbjudan hittar ni HÄR

 

Floraspelen kommer även räknas som SDM/VDM

 
Vi stödjer SKellefteå AIK